3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 84 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - Vydařený start do sezony?

Vítejte v Bruins NEWS! Čas od času se novináři v TD Garden dostanou do šatny hráčů a položí jim pár otázek. Právě dnes se tak stalo. Boston vstoupil do sezony celkem snadno. Prozatím má tým Bruce Cassidyho na kontě 20 odehraných zápasů, v nichž zaznamenal pouze 3 porážky.

Poslední z nich byla s týmem Vegas. "Hráči jak kdyby nevěděli jak na bruslích stát. Naše obrana je tragická." Vzkázal Cassidy. Boston prohrál vysoko 9:3.

Jejich poslední zápas vypadal o poznání jinak. V zápase proti Predators jak kdyby po ledě létali. Zaznamenali 27 střel a nasekali Neshvillu 12:3. V týmu vládne dobrá nálada a je to znát. Pohoda na ledě a tu má i David Pastrňák. S 26 body (9+17) je nejproduktivnějším hráčem týmu. "Nedávám moc gólů, ale důležitě je, že se týmu daří. Střelecky se teprve chytnu." Vzkázal.

NHL | Další pos*aný Čech! slyšel Kaše po příchodu do šatny Bruins ...
Ondřej Kaše

Nováčkem v týmu je další čech. Nikdo jiný, než Ondřej Kaše. V sezoně se chytl ve 2. formaci a nasbíral už 13 bodů (4+9). "Sezona se zatím vyvíjí slibně, ale musíme zapracovat na obraně. Inkasujeme příliž mnoho gólů a to lacině. V útoku nám to zatím šlape, ale vždy to může být lepší. Věřím že se v sezoně dokážeme prosadit." Prozradil Cassidy. Vaše Bruins NEWS


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!