3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 84 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - Vancouver se trápí dál, na úplné dno je dostal Winnipeg

V MTS Center proběhl zápas mezi domácími Jets a hostujícími Nucks. Favorit zápasu byl již předem jasný a všichni očekávali porážku Nucks v plné parádě. Bohužel pro hosty se tato předpověď potvrdila a hosté nebyli schopni s hrou Winnipegu držet patřičný krok. Ale pěkně popořádku:

První třetina probíhala jako už tradičně a Vancouver dvakrát inkasoval, jelikož předbranková hra ve vlastní třetině je prostě mizerná a nový manažer Kusino19 zatím nenašel ten správny recept na její vylepšení. Nutno dodat, že ke špatné obranné fázi Vancouvru přidal Winnipeg precizní a účinný útok, který soupeře doslova deptal a hosté chvílemi nevěděli kam dříve skočit.

Druhá i třetí třetina probíhala naprosto stejně a Vancouver se i nadále nemůže vymanit z psychické nepohody a vše se samozřejmě odráží na herním projevu. Co musím vyzdvihnout je výkon domácího Patrika Laineho, který při jedné své vstřelené brance předvedl bravurní ekvilibristiku s pukem, kdy se vrhl hned mezi čtyři soupeře, a i přes tuto přesilu se mu podařilo nádherné skórovat. 

Jets si připisují výhru naprosto zaslouženě a Vancouver nebyl pro domácí tým žádným soupeřem. Myslím, že domácí fandové byli spokojení, jelikož viděli  7 branek v síti hostí.

reportér Patrik Touš

Vyjádření Bojar2511:

Tak i ve druhém utkání musím soupeř pochvílit za dobře organizovanou hru ve vlastním obranném pásmu. Dle výsledku to možná nevypadá, ale Vancouver velmi dobře brání, dobře drží pozice a zbytečně neriskuje. Z vlastního pohledu a jako rada pro GM Nucks si dovolím poradi, zaměřit se na disciplínu, protože až moc často zbytečně hraje v oslabení což  ubírá síly a dává solidn šance soupeři. Když shrnu obě utkání dohromady, tak musím říct, že na nováčka v erast lize si tento GM vede velmi dobře a s dalšími zápasy se bude jen a jen posouvat. Vypadá jako velice slibný hráč.

Vyjádření Kusino19:

Zkoušíme s hráči na trénincích různé varianty útoku a obrany, měníme složení všech pětek, ale prozatím se nám nedaří. V předchozích zápasech nebyl výkon až tak špatný, ale souboj s Jets byl jednoznačnou záležitostí. Přes pochvalu domácího manažera musím konstatovat, že jsme hráli jak banda dětí ze školky a Winnipeg si s námi pohrával jak kočka s malou neškodnou myší a nekompromisně si nás vychutnal a zcela pozásluze zvítězil rozdílem třídy. Gratulace soupeři a nám přeji brzké zlepšení.


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!