3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 84 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ELH vstupuje do dalšího mini-limitu

Máme za sebou první část mini-limitu.

V prvním limitu se již uskutečnily veliké věci. Hned ze startu se projevila silná Olomouc, dokázala 2x zvítězit rozdílem deseti gólů a jednou rozdílem osmi gólů. Olomouc drží první příčku extraligové tabulky, nicméně Hradec je nejproduktivnějším týmem v počtu gólů, za 16 zápasů hradečtí vstřelili 102 branek. Naopak Mladé Boleslavi se moc zatím nedaří a uzavírá spodní část tabulky s 23 góly a vybojovala za 16 zápasů 7 bodů. Nejhorší koncovku mini-limitu měla Kometa Brno, za posledních 7 zápasů vyhrála pouze jednou a pak nastala studená sprcha, kdy 6 utkání v řadě prohrála a průběžně stáhla kotvu na 9. místě. Nováček extraligy Czedryak s Č. Budějovicemi se se svým týmem popral výborně a v úvodu dal všem znát, že se bude chtít rvát o vysoké příčky. Motor se aktuálně pohybuje na 5. místě. Posledním zajimavým faktem je, že Sparta Praha drží 3. místo tabulky pouze s 50ti nastřílenými góly. Můžeme tak tvrdit, že Sparta hraje velmi opatrný hokej, inkasovala pouze 27 gólů, což je nejméně z extraligy.


Průběžně: 

Nejlepší koncovka: Tým HC Olomouc - v posledních třetinách celkem nastřílela 41 gólů a je tak nejlepším týmem v koncovkách zápasů.

Nejvíce střel: Tým HC Dynamo Pardubice - za 16 zápasů vystřelilo na soupeře celkem 348x, tj. cca  22x za zápas.

Nejlepší střelec: Rostislav Olesz (OLO) - se svými 20ti góly vede i kanadské bodování s celkovými 40ti body. 

Brankáři mini-limitu: Branislav Konrád (OLO), Marek Mazanec (HRA) – oba brankáři se dostali na průměrný počet gólů za zápas na číslo 2.0 

Nejproduktivnější obránce: Filip Pavlík (HRA) - nahrál na 10 gólů a sám dokázal 2x skórovat. 


2. část limitu je nastavena do 26.4 2021 (22:00)
Všechny informace najdete jako vždy nad tabulkou.

Hodně štěstí !


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!