3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 84 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ZLATÁ HOKEJKA 2.ETAPA - PRVNÍ PĚTICE HRÁČŮ

Ještě před závěrečnou etapou ankety Zlatá hokejka, se dozvíte podrobnější info o hráčích, kteří byli zařazeni do nominace. Celkem 8 hráčů bude oceněno za dosavadní výkony v ErastLize. Nominováno bylo celkem 24 hráčů, rozděleno do osmi kategorií, které jsme uváděli v předešlém díle.

Informace o prvních pěti nominovaných hráčích:

1. Kareiov

Jako prvního si představíme hráče, u kterého to všechno začalo.. Kareiov byl nominován celkem do čtyř kategorií ( Nejlepší hráč ErastLigy / Nejlepší hráč ELH / Nejlepší hráč IIHF a Nejaktivnější hráč ligy. Tento player je držitelem ,,zatím" nejvíce zlatých medailí z MS. Poprvé dotáhl ke zlatu tým Spojených států a druhé zlato slavil s Ruskem. Další významný zápis do historie ligy zaznamenal s týmem HC Sparta Praha, se kterým se stal mistrem ligy 3.ročníku ELH. Již několik let se hráč zúčastňuje téměř všech lig a turnajů. V NHL pokoušel nejprve štěstí u týmu Detroit Red Wings, kde se bohužel nezadařil ani postup do playoff. Po vyhazovu z Red Wings odehrál Kareiov další sezóny ve Flayers a Dallasu. Ve čtvrtém ročníku NHL se majitel ligy vrátil opět do Detroitu, se kterým se tentokrát dostal do prvního kola playoff. Největší úspěch v NHL byl zaznamenán v předešlém ročníku, kdy dotáhl Kareiov svůj nynější tým Rangers mezi nejlepší desítku týmů v základní části. Dále se tento hráč stará plně o chod celé online ligy a zapojuje se do ruzných organizací různých soutěží apod.


2. Conky

Conky je jeden z nejsilnějších soupeřů pro všechny hráče naší ligy. Tento player má za sebou dvě sezóny v dresu Tampa Bay a největším úspěchem pod vedením Conkyho tento tým zaznamenal ve 4.ročníku prvenství ve Východní konferenci. Obrovský úspěch zaznamenal v české extralize, kdy dotáhl k titulu Kometu Brno. Po působení v Kometě zůstal tento player nadále v moravském kraji a do této chvíle působí v hanackém klubu Mora Olomouc. V IIHF turnajích se kvalita hráče taky ukázala. V prvním ročníku World Cupu dotáhl k bronzové medaili Švýcarsko, což je pro švýcarský hokej obrovský úspěch. Největší úspěch zaznamenal Conky v předešlém ročníku na MS, jako první na tomto dotáhl tým Finska k zlaté medaili. Co si budeme povídat, tým Finska má kvalitní tým a nějaký ten úspěch už to chtělo! Conky je ten, kterému se to povedlo.


3. Czedryak

Czedryak je dalším významným hráčem pro Finsko. Nyní se bavíme o vítězi Světového poháru (2.ročník), v té době právě finská hokejová federace prožívala tu největší slávu zde v Erastu. V extralize dříve válel tento hráč za Zlín a nyní obléka dres Motoru. V NHL patří mezi ty silněší hráče a v tuto chvíli bojuje za Washington Capitals.


4. LionMarrtiny

Lion je srdcař zámořského týmu NY Islanders. Neexistuje lepší manažer pro tento tým. Islanders byl v ErastLize spíše takový tým ve stínu. Tento manažer dokázal tento svůj milovaný klub opět oživit a nyní patří mezi obávané soupeře. Na ten největší úspěch tento hráč stále čeká, ovšem v IIHF se mu podařilo vyhrát krásné stříbro s týmem USA (MS 2.ročník). V české lize je nejvíce věrný týmu Plzně a má za sebou jednu velmi úspěšnou sezónu v dresu Litvínova.


5. renario13

Renario je jeden ze stálých štamgastů naší ligy, tak jako i výše jmenovaní hráči. V erast lize ho můžeme znát jako manažera za tým Vancouver a dříve i jako majitele Tampy Bay. O aktivtě zde není ani třeba mluvit. Kdyby takto byli aktivní všichni hráči ve všech ligách, admini by se asi nudili :-). V extralize nyní Renario bojuje za Zlín, který se chce v tomto ročníku určitě účastnit playoff. Na předešlém MS dotáhl Česko až do semifinále, kde sice bohužel pad s Kanadou, ale pro náš národní tým byl úspěch už jen samotné semifinále. Nyní tento hráč prožívá životní formu v NHL s týmem San Jose Sharks, který mu evidentně velmi sednul do ruky.


Toto bylo prvních pět nominovaných hráčů, o kterých jste se mohli dozvědět podrobnější info. Informace o dalších nominovaných hráčích se dozvíte v následujícím díle ankety Zlatá hokejka.

 

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!