3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 83 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - NHL NEWS (1.díl)

NHL 8.ROČNÍK

Milí přátelé, jsme u závěrečné základní části NHL. Pojďme se podívat, jak vypadají tabulky v jednotlivých divizích a trochu přiblížit i dění v každé tabulce.

Atlantickou divizi.                                                 

Divizi vede Ottawa (Sheep_cze) s 92 body a náskokem 5 bodů na druhou Tampu, které šéfuje manažer (Kareiov). Třetí místo zatím obsazuje Florida (kocka_cz_plzen), která má dobrou formu a určitě si bude chtít vylepšit pozici. Při nejmenším se o to aspoň pokusí. O čtvrté místo bojuje tým Toronta a Montrealu. Oba mají 59 bodů a uvidíme velký souboj o play-off. V závěsu za nimi jsou noví manažeři týmů Buffala (DemonMarco8) a Bostonu (lefo14). Poslední místo obsazuje Red Wings (UjoGabo_SNV) se 42 body. Možná ještě tyto poslední 3 celky překvapí a zapojí se o boj do play-off.

 

Metropolní Divize                                                                               

Tuto divizi i celou ligu vede Devils (kocka_cz) se 120 body. Na druhém místě se nachází Flyers (kubiak44) s 84 body. Souboj o 3. místo uvidíme mezi Carolinou (franco_reyes29) a Capitals (Bamburinho). Oba týmy mají shodně 78 bodů. Bude to souboj Oviho a Nečase? O play-off taky snad zabojují ještě Islanders (LukyLamak), kteří okupuji paté místo a chybí jim na čtvrté místo 18 bodů. Je málo pravděpodobné, že do play-off zasáhnou týmy z posledních míst divize, mezi které patří Columbus (kean696), Pittsburgh (maxano28) a poslední Ragners (poklopak847).

 

Centrální divize

Celou divizi vede tým Predátorů (modroocko2008) se 103 body před druhým Chicagem (fildaples) s 82 body. Třetí Colorado, které zatím má 74 bodů, bude chtít určitě druhé místo ohrozit, ale musí se taky zároveň dívat i pod sebe, kde je Arizona se svými 68 body. Zde můžeme vidět ještě perné chvilky obou týmu. Paté místo drží Winnipeg, který ovládá manažer (ContrABonG). Tento tým už má malou naději na postup do play-off. Stejně tak šesté St.Louis (Aree). Poslední dva týmy divize Dallas (vojtechovic) a Minnesota (Veczi_84) budou sezónu dohrávat v poklidu, týmům už o nic nejde.

 

Pacifická divize

Poslední divizi vede Los Angeles (Ej_Jevo7) se 107 body. Deset bodů na první místo ztrácí druhé Las Vegas (czBaky) 97 bodů a o bod za nimi je nováček ligy Seattle Kraken (Bagrid) s 96 body. Očekáváme velký souboj o umístění a lepší pozici do play-off právě mezi Krakeny a Vegas. Čtvrtý Anaheim (Drummer-CZ89) s 90 body bude chtít taky lepší pozici pro play-off a Krakeni se budou muset ohlížet i za sebe. Patý Edmontom (venca49) 74 body a hvězdami jako McDavid či Draisaitl nejspíš nepostoupí do bojů o Pohár, ale ještě není konec, třeba se dočkáme překvapení. Šestý Vancouver s manažerem (Brankarik6969) s 63 body může ještě pomýšlet na zlepšení pozice, mají totiž pár zápasů k dobru oproti Edmontonu. Sedmé Calgary (Petrs21) s 58 body a osmé San Jose (SKRIVANEK1717) s 8 body již nemají šanci postoupit do play-off a můžou se už pomalu připravovat na další sezónu.

Pokud by vás zajímaly články tohoto typu, budu rád za zpětnou vazbu.

sepsal: Bagrid


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!