3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 83 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - NHL NEWS (5.díl): PLAY-OFF / DIVIZNÍ FINÁLE

První kolo play off je už minulostí. Dočkali jsme se v něm jednoho trochu překvapivého konce, ale jinak si ve všech sériích vedli lépe favorité.

Ve Východní konferenci se s tím ani jeden z postupujících týmů nijak nepáral. Oba týmy z New Yorku například své soupeře poslali na dovolenou bez jediné porážky. V Atlantické divizi poté oba celky při svém postupu museli zkousnout i jednu prohru. Menším překvapením právě bylo vyřazení silné Floridy, která vcelku jasně nestačila na Detroit (Lidstrem1).

V Západní konferenci jsme mohli sledovat velmi vyrovnané bitvy. V Pacifické divizi proběhla sedmizápasová bitva, která nabídla snad vše, mezi San Jose a Dallasem a v prodloužení sedmého zápasu nakonec urvali postup právě Sharks (Shepp_cze). Druhým týmem, který v této divizi jde dál jsou poté Vegas (NoMercy_Tomino), jenž v pětizápasové sérii zdolal Edmonton.

I Centrální divize byla svědkem velkých bitev. Například v sérii mezi Winnipegem a Chicagem šly hned 4 z 5 zápasů do prodloužení. V nastaveném čase byli však vždy šťastnější Jets (Venca49), jenž si díky tomu zajistili postup do dalšího kola. Posledním postupujícím je poté Colorado, které nakonec místo Minnesoty čelilo Arizoně a Kojoti (Ludva72cz) velkému favoritovi postup hodně ztížili, když se Avalanche (El_Jevo7) pro svůj postup hodně nadřeli.

Divizní finále

Jak už bylo řečeno, tak v Metropolitní divizi nás čeká městské derby, protože se zde mezi sebou utkají Rangers (DemonMarco8) a Islanders (Gabros666CZ). V sezóně byli ve všech zápasech jasně lepší právě Jezdci, ale v play off jim to Ostrované určitě nedají zadarmo. (Tip 4:1 pro Rangers)

V Atlantické divizi se poté střetnou Boston (Bagrid) a Detroit (Lidstrem1). Red Wings se určitě pokusí navázat na svou úspěšnou sérii z prvního kola, ale tentokrát je čeká značně obtížnější soupeř. Pro Bruins by naopak bylo vypadnutí už ve druhém kole určitě zklamáním. Bude však hodně záležet na tom, jak se jim povede vyzrát na brankáře Nedeljkovice, který má zatím nejlepší čísla ze všech brankářů v play off. (Tip 4:2 pro Boston)

Hodně velká bitva nás zřejmě čeká v Centrální divizi. Colorado (El_Jevo7) si sice v základní části s Winnipegem (Venca49) poradilo ve všech zápasech, ale brankář Jets Connor Hellebuyck se ve vyřazovách soubojích dobře rozchytal a Tryskáči v prvním kole ukázali, že těsně zápasy umí zvládnout. Zde bychom se možná mohli dočkat i všech sedmi utkání. (Tip 4:3 pro Colorado)

Poslední dvojicí jsou poté celký z Pacifické divize. Vítěz této divize San Jose (Shepp_cze) má za sebou hodně náročné první kolo a uvidíme kolik sil Žralokům zbylo do další fáze, protože jejich další soupeř z Vegas (NoMercy_Tomino) měl mnohem více času na odpočinek a doléčení nějakých.

SEPSAL: SHEPP_CZE


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!