Mini-limit zápasů
Max. zápasů: Termín:
Závěrečný limit
*Osemfinále DO 7. 5. 2024 *
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - CHANCE LIGA - ZÁKLADNÍ ČÁST JE MINULOSTÍ (JAK SI VEDE PRVNÍ ROČNÍK)

Chance liga zažívá premiéru na Erast lize a ze základní části se nám přehoupla do play-off. Na první ročník se přihlásilo jedenáct manažerů, takže se tabulka sice nezaplnila úplně, ale i tak na první ročník je to výborná účast. I když je to liga, tak se hraje systém turnaje, kde se odehrává pouze jeden vzájemný zápas v základní části, takže turnaj nabírá na atraktivitě, kde právě může rozhodnout každý zápas o umístění a postupu do play-off. A jak všichni víme, tak v NHL není Chance liga jako oficiální soutěž, takže se hraje v režimu HUT, kde každý manažer má svůj vytvořený tým s maximální OVR hráčů 75 a na webu erast hraje jako za tým ze Chance ligy. 

Tabulka byla zajímavá a bojovalo se o play-off až do posledních chvil. Prvních šest týmů mělo jistý postup do čtvrtfinále a sedmé až desáté místo znamenalo boj v předkole.

Prvenství v tabulce se ujal Sokolov (El_Jevo), který ztratil pouze dva body, a to prohrou v prodloužením s Frýdkem-Místkem, takže Sokolov je jeden z hlavních aspirantů na titul. V závěsu se 27 body, tedy pouze o jediný bod za Sokolovem se umístil  Prostějov (Kareiov1913), který právě prohrál se Sokolovem jako jediný zápas v základní části. Třetího místa se ujal Přerov (Shepp_CZE) s 21 body, kde se osamostatnil a získal náskok pěti bodů před čtvrtým Frýdkem-Místkem (Bagrid). V závěsu o bod za Frýdkem jsou hned dva týmy s 15 body, a to Jihlava (trophic_shock56) a Vsetín (Drummer-CZ89), který uzavírá šestou postupovou příčku do čtvrtfinále play-off. Předkolo si zajistily týmy ze sedmé pozice - Litoměřice (Gabros666CZ) a o bod za nimi Znojmo (Pajtor1). Do předkola se také dostaly Pardubice-B (marekseznam) a poslední postupující se 6 body je Zlín, který si taky zajistil účast v předkole. Pro tentokrát se zavřela brána postupu Kolínu (pospy820), kterému se sezóna úplně nevyvedla, ale není čas věšet hlavu, ale připravovat se na další sezónu.

 

Předkolo Chance ligy se hraje na 2 vítězné zápasy. A právě předkolo je již za námi, takže se podíváme, jak si týmy vedly.
HC Stadion Litoměřice : Berani Zlín
Tato série nabídla pouze dva zápasy, ale velice atraktivní. V prvním utkání v Kalich aréně Litoměřice zvítězily fotbalovým výsledkem, a to 1:0, když si to zlínský obránce nešťastně srazil do vlastní brány. V druhém utkání Litoměřice vedli už 3:1, beranům se povedlo snížit o gól a nebyli daleko k vyrovnání. Bohužel pro ně se nepovedlo a Litoměřice mohly slavit postup do čtvrtfinále.

HC LERAM Orli Znojmo : HC Dynamo Pardubice-B
V této sérii jsme viděli všechny tři možné zápasy. Znojmo se v prvním zápase ujalo vedení série po výhře 4:2. V druhém zápase musely Pardubice zabrat, aby se neloučily po druhém zápase a to se jim povedlo, když přehrály Znojmo 4:2 a stav předkola byl vyrovnán. V rozhodujícím zápase měly Pardubice navrh a nedovolily žádné drama, když zvítězily 6:1 a také se mohly radovat z postupu jako Litoměřice. 

Ve čtvrtfinále máme tyto dvojice a série se hraje na 4 vítězná utkání.
HC Baník Sokolov : HC Dynamo Pardubice-B
LHK Jestřábi Prostějov : HC Stadion Litoměřice
HC ZUBR Přerov : VHK ROBE Vsetín
HC Frýdek-Místek : HC Dukla Jihlava

 

PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ V PLAY-OFF A NEZAPOMEŇTE SLEDOVAT REGISTRACI  NA DALŠÍ ROČNÍK!!

 

 

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!