3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 46 Termín: 17.09.2024
Závěrečný limit
46 zápasov do 17.09.2024
Odehráno 15 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - LITVÍNOV - ÚSPĚŠNÁ ZÁKLADNÍ ČÁST S MANAŽEREM FRANKIEM

Litvínov ukončil základní část a oproti minulé sezoně jde vidět rapidní zlepšení v týmu. Sezóna nezačala vůbec dobře a z prvních 6 zápasů jsme dokázali zvítězit jen jednou. Následně přišla série 9 výher, kterou dokázala zastavit až Sparta Praha. Další průběh sezóny byl jako na houpačce, avšak závěr se vydařil. Oproti minulé sezóně, kdy Litvínov měl za ZČ 23 bodů, tak tuto sezónu si vylepšil své maximum dokonce na slušných 44 bodů. V porovnání s první sezónou v Litvínově je to ohromný skok dopředu. Statistiky vstřelených a obdržených branek neklamou, skóre 101:72 mluví za vše (minulá sezona 77:121). 

Tahouny týmových statistik bylo trio z první lajny David Kaše,Liam Krik a Ondřej Kaše, kteří se dohromady podíleli na 51 gólů svého týmu. 

Kanadské bodování tak jako minulou sezónu ovládl David Kaše, jenž zaznamenal ve 26 zápasech úctyhodných 39 bodů(25G+14A). Druhá příčka patří zkušenějšímu bratrovi Ondrovi, který získal 35 bodů(16G+19A). Třetím nejproduktivnějším hráčem se stal fantom z Velké Británie Liam Kirk s 35 body(10G+25A) 

Mezi obránci vyhrál bodování kanadský Bek Kevin Czuczman se ziskem 17 bodů(5G+12A).

Mezi gólmany se není o čem bavit, Šimon Zajíček nenastoupil ani do jednoho zápasu, protože Matěj Tomek si vedl i proti silným soupeřům opravdu skvěle a v hodně případech je dostával do zoufalství. Tahle sezóna byla opravdu jeho, 26 zápasů, 72 inkasovaných gólů, 534 střel a procentuální  úspěšnost téměř 87 procent. Skvělá čísla na reprzentanta Slovenska.

Litvínov už jistě čeká Play-Off a nejistota z postupu z minulého ročníku ho mine. Uvidíme kam se tento tým dostane. 

GM Frankie se pokuší tým dotáhnout co nejdál, protože bohužel je to jeho poslední sezóna v tomhle klubu. Spekulace se potvrdily a GM míří do svého rodného Brna kde chce Kometu vrátit kam tam patří. A to k titulu :) 

Závěrem chci poděkovat všem GM za odehrání zápasu byla to težká sezona Hodně Štěstí :) 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!