3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 46 Termín: 17.09.2024
Závěrečný limit
46 zápasov do 17.09.2024
Odehráno 15 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ERAST WORLD CHAMPIONSHIP 2024: ZAHÁJENÍ

Erast-Liga zahajuje další světové šampionáty a to hned dva zároveň! Do dalších ročníků se přihlásilo celkem dvacet manažerů Erastu, což je velmi sympatický počet. Jde vidět, že o IIHF je veliký zájem a to nás celé vedení Erast-Ligy velmi těší.

Následující šampionáty se odehrají na dvou místech na našem webu. První MS se odehraje ,,v Praze“ a druhé MS ,,v Ostravě“. Oba šampionáty se odehrají zároveň. Rozdělení týmů a manažerů jak do turnajů, tak i do skupin A,B proběhlo při včerejším Live losování na našem Discord serveru ligy.

MS 2024 - PRAHA

Mistrovství světa, které se pomyslně odehraje v Praze přivítá spousty zvučných jmen Erast-Ligy! Uvidíme několikanásobného finalistu zámořské NHL El_Jeva, který bude patřit s týmem Švédska k největším favoritům pražského turnaje. Skupina B doslova budí strach, protože jména jako Sevik (FIN), Ludva (CZE) a Shepp (CAN) tady každý zná a každý v Erast ví, jak silní to jsou soupeři.

MS 2024 - OSTRAVA

Ostravská část šampionátu je taktéž nadupaná silnými jmény a to zejména skupina A, která budí respekt již od pohledu. Drummer (SWE), vítěz SC v posledním ročníku.. Kareiov (SVK), který na IIHF turnajích zaznamenal řadu skvělých úspěchů a obhajuje titul v ELH.. Lion Marrtiny, Gabros silní soupeři, kteří v Erast už také dokázali uhrát mnoho úspěchů a na závěr Jiras, který bude bojovat za tým USA. Ve vedlejší skupině si půjdou za postupem zcela jistě tým Finska (Taboracek), Česka (Robo) a Kanady (Brejchys).. Celý šampionát bude jak veliká výzva, tak i obrovský boj!


- Šampionáty proběhnou dle reálných a oficiálních pravidel IIHF a to jak v základní částí, tak i v play-off -

MISTROVSKÝ ZÁPAS VÍTĚZŮ MS PRAHA, MS OSTRAVA

Novinkou během letošního šampionátu bude mistrovský zápas mezi manažery, kteří vyhráli titul (vítěz MS Praha VS. vítěz MS Ostrava). Tento zápas bude bitva o absolutního vítěze letošního MS, který si místo medaile odveze i pohár. Mistrovský match bude ozdoben včasnou propagací, vstupními rozhovory, Live přenosem a zajištění komentáře po celý zápas.

Při této události proběhne i soutěž pro všechny manažery ligy. Každý kdo bude sledovat tuto bitvu, kdo sdílí naši Erast-Ligu na sociálních sítích dle určitých pravidel soutěže, bude mít šanci si z turnaje odnést suvenýr připomínající tento turnaj.  Podrobnosti soutěže se dozvíte těsně po zjištění dvojic mistrovského zápasu.
 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!