3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 46 Termín: 17.09.2024
Závěrečný limit
46 zápasov do 17.09.2024
Odehráno 83 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - AHL - ZAHÁJENÍ PREMIÉROVÉ SEZÓNY NA ERAST LIZE

Je to tady, do Erast ligy zařazujeme novou soutěž a to AHL. Budeme se prohánět s hráči farmy NHL a porovnávat svoje síly.

Zahájení první sezóny se zapsalo k datu 25.6.24. Celkem se účastní 12 manažerů, kteří se přihlásili a ve volné registraci vybrali týmy, za které chtějí získat Calder Cup. Jelikož začíná období prázdnin a dovolených, tak je limit oderání nastaven tak, aby se sezóna stihla v klidu dohrát i s play-off před vydáním nového NHL. Takže vítěze prvního ročníku můžeme očekávat kolem poloviny září.

Pravidla jsou taková, že hraje každý s každým 2 zápasy (celkem 22 zápasů). Do play-off postoupí prvních 8 celků, kde si to rozdají na 4 vítězné zápasy. S posledními 4 týmy se budeme muset rozloučit. 

Představíme si manažery a jejich týmy:


        Bridgeport Islanders
Jako první si představíme Bridgeport Islanders. Už jen dle názvu je ihned poznat, že se jedná o farmu Ostrovanů z New Yorku, a tak podle toho se jich ujal i jejich dlouholetý manažér Lion Marrtiny, jenž se v ostatních soutěžích pravidelně umisťuje na vrcholu, a tak bude mít velké očekávání i v této soutěži. V bráně zde nalezneme i českého brankáře Jakuba Škárka.
 
Cleveland Monsters
Manažér Frankie si do AHL vybral celek Cleveland Monsters. Tento tým je pro české fanoušky v poslední době hodně dobře znám. Jedná se totiž o rezervní tým Columbusu Blue Jackets, a tak zde nalezneme pořádnou českou stopu. V obraně totiž figurují Stanislav Svozil, Jakub Zbořil a David Jiříček, jenž už několikrát nakoukl i do NHL. Jako třetí brankář zde je i Pavel Čajan. Frankie pokračuje v Erast lize se stoupající formou, a to také bude chtít potvrdit i s Clevelandem.
 
        Coachella Valley Firebirds
Další na řadě je nejmladší tým AHL, a to farma Seattlu Kraken Coachella Valley Firebirds. Coachella je spíš známa svým hudebním festivalem, ale ve své druhé sezóně se Firebirds dokázali dostat až do samotného finále AHL, a to s nimi bude chtít zkusit urvat i manažér Shepp_cze, jenž si tento mladý tým vzal pod svá křídla.
 
      Grand Rapids Griffins
Pokračujeme dále do týmu, kde svou kariéru začínal i brankář Petr Mrázek, a to Grand Rapids Griffins, jenž jsou domovem pro mladé talenty Detroitu Red Wings. Proto také se tohoto týmu ujal jeden z adminů Kareiov1913, jenž se po pauze opět vrátil manažérovat i Rudá Křídla. Griffins zatím AHL urvali hned ve dvou sezónách a Kareiov bude chtít tento tým namířit k prvnímu titulu AHL Erast ligy.
 
      Hartford Wolf Pack
I druhý tým z New Yorku budou mít v naší AHL lize své zastoupení. Hartford Wolf Pack si totiž vybral manážer Bondralukas19. Tak, jako Rangers, tak i „Vlčí smečka“ má vždy ty nejvyšší očekávání, ale bohužel se jim zatím v jejich dlouhé historii podařilo vyhrát AHL pouze v jednom případě.
 
     Hershey Bears
Do prvního ročníku AHL Erast ligy vstupuje i aktuální mistr AHL, a to Hershey Bears. Ve Washingtonu Capitals tedy mohou být na svůj farmářský tým velmi pyšní a podobné mistrovské choutky bude mít určitě i manažér Ševik5, jenž patří dlouhodobě k nejlepším hráčům Erastu a svou hru bude chtít potvrdit i v AHL.
 
    Milwaukee Admirals
Dále nás čeká jeden z největších favoritů této soutěže, a to manažér El_Jevo7, který se v poslední době konečně dočkal zisku Stanley Cupu a velmi blízko je i zlaté medaile z MS. Ten si do prvního ročníku AHL vybral farmu Nashvillu Predators, a to Milwaukee Admirals, jenž v letošním ročníku jasně opanovali svou divizi, ale v play off  bohužel skončili v konferečním finále.
 
  Ontario Reign
I v dalším případě máme manažéra, který zůstal u svého „mateřeského“ týmu. Rooboo96_SK totiž v NHL vede tým Los Angeles Kings, a tak si do působení v AHL vybral právě Ontario Reign. Ontario bude v dalším ročníku slavit už svou jubilejní desátou sezónu v AHL, a tak by určitě potěšil i úspěch v Erast lize.
 
     Providence Bruins
Bylo asi jasné, že na řadu se dostane i farma velmi oblíbeného týmu v Česku Bostonu Bruins, jelikož si Providence Bruins vybral manažér Trophic_Shock53. Bohužel však na farmě Bostonu nenajdeme žádného českého zástupce, a tak se Tropich_Shock bude muset vypořádat s plejádou kanadskoamerických hráčů, kteří v Providence hrají.
 
  Rockford Icehogs
Jiras69
sice není manažérem svých oblíbených Blackhawks v NHL, a tak si alespoň do prvního ročníku AHL vybral jejich farmu Rockford Icehogs. Zde je hned několik vlčáků, kteří si chtějí vydobit své místo v NHL a možnost být po boku Connora Bedarda při výstavbě nové dynastie Hawks. U toho by chtěla být i dvojice českých hráčů Michal Teplý a Marcel Marcel.
 
 Texas Stars
Pomalu se už blížíme do finiše představení všech účastníků. Předposledním týmem jsou Texas Stars, které si vzal pod svá bedra další z adminů Gabros666CZ. Gabrosovi se jeho jednoleté působení v Texasu zalíbilo natolik, že po hlavním týmu Dallasu povede i jeho farmu, kde na svou velkou šanci třeba čeká český útočník Matěj Blümel. Gabros je nyní namlsán bronzovým úspěchem s Lotyšskem, a tak od něj čekáme velké věci i zde.
 
   Tucson Roadrunners
Posledním týmem 12. týmem v soutěži jsou Tucson Roadrunners. Farmu Arizony Coyotes si nemohl vybrat nikdo jiný než Ludva72cz, jenž už dlouhá léta vede právě celek z Arizony. Celá organizace však nyní zažívá velmi krušné časy se stěhováním do Utahu a uvidíme, zda se právě tato skutečnost nepodepíše i na výkonech jejich famářského celku.
 
Představili jsme si týmy a jejich manažery, sezóna je již v plném proudu a budeme vyčkávat, jak se bude sezóna vyvíjet.

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!