1. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 13 Termín: 29.10.2024
Závěrečný limit
1. MINI-LIMIT: 10-13 ZÁPASŮ / 29. 10. 2024
Odehráno 13 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ELH - BRNĚNSKÁ KOMETA STOUPÁ KE HVĚZDÁM

Olé - Kometa do boje - Všeci vám fandíme - a modrobílé srdce nám bije...

Přesně takhle zazněl dnes poslední chorál na brněnském svatostánku v Hale Rondo. Kometa má za sebou zákládní část, kde si vedla pod novým manažerem opravdu skvěle. 

Sezóna je to vskutku vydařená a Brno zaznamenalo jen 5 proher. Nejvetší problém byl s tradičním rivalem z Mladé Boleslavi (Brejchys), se kterým jsme si aboslutně nevěděli rady. Skvělé zápasy se také odehrály napříklád na horké půdě Sparty (Kareiov) nebo Pardubic (Bondralukas), kde byly tyto dva týmy jasnými favority. Vítěz minulého ročníku Liberec (Troisyy) nám dal hodně zabrat, ale Kometa ukázala v každém zápase hodně bojovnosti a hlavně skvělé bránění. Celkově všechny zápasy byly ohromně těžké a tato sezońa byla hodně náročná. 

Statistiky mluví za vše a všechny lajny šlapaly jak měly. Chvíli to tvralo než si to sedlo, napříklád Lukáš Cingel, který nakonec ovládl kanadské bodování týmu začínal jako centr 3. lajny. Neskutečný výkon tuto sezonu předvedl slovenský bek Marek Ďaloga, bez kterého by tým nešlapal tak jak má. 

Bohužel po sezoně se budeme muset rozloučit s pár vyznamnými jmény v týmu. Končí například kanonýr Steve Moses,obránce Daniel Gazda nebo jednička v brance Domink Furch

 

Statistiky

Taková byla sezoná Brněnské Komety. Závěrem opět děkuji všem za odehrání kvalitních zápasu, které měly šťávu. Budu se těšit na Play Off.

To jsou koně-naše koně-koně brněnský-hej...

GM Frankie 

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!