1. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 13 Termín: 29.10.2024
Závěrečný limit
1. MINI-LIMIT: 10-13 ZÁPASŮ / 29. 10. 2024
Odehráno 13 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - NHL - ZAHÁJENÍ 23. SEZÓNY

Je to tady! Erast-liga zahajuje 23. sezónu v NHL a to s vydáním nového NHL25. Opět bude zajímavé sledovat, jak se manažerům v novém ročníku povede, protože jak víme, tak někomu to sedne lépe a naopak. Takže můžeme klidně vidět manažery, kteří byli na vrchu tabulky, že nyní mohou mít problém se dostat do play-off. 

Na Erast-ligu dorazilo spoustu nováčků, což je super. Tuto sezónu NHL zahujeme v počtu 30 manažerů, zbývají dvě místa do plné tabulky. Takže postup do play-off bude zase náročnější a zajímavější. 

INFORMACE
V základní části se každý s každým utká 2x. takže to vychází v základní části vychází na zápasů pro každého. Základní část je rozepsána na limity, aby stíhali všichni a mohli se hrát i další soutěže a turnaje.

Po létě došlo opět k obnovení maximálních limitů. Důvody jsou jasné - rovnoměrný průběh sezóny. Všichni budou se zápasy na stejno a vypadat to bude mnohem lépe, než by někdo odskočil o 30 zápasů a potom čekal. Limity jsou vypsané nad tabulkou NHL.

PLAY-OFF
Postup do play-off v této situaci a počtu hráčů bude podle reálných pravidel NHL. Takže postupuje 8 týmů z Východní konference a 8 týmů ze Západní konference - první tři týmy každé divize postupují + týmy s nejvyšším počtem bodů mimo ty, které se umístily v prvních třech pozicích v divizi, postoupí jako wild card. Tyto týmy mohou pocházet z jakékoliv divize v konferenci.
Ale je jedna podmínka, aby se tento formát mohl odehrát - pokud by odešlo několik hráčů během sezóny (samozřejmě doufám, že se tak nestane), tak nesmí být ani v jedné divizi méně než 5 týmů. Poté přejdeme na formát podle celkové tabulky a bude se hrát 1-16, 2-15, 3-14, atd… Vytratil by se boj o postup v divizi. 

Uvidíme zvednout Stanley Cup potřetí u manažera El_Jeva nebo se dočkáme nového vítěze? Jak se povede nováčkům v Erast-lize? Těžko předpovídat, nové NHL je vždycky v něčem jiném. Já osobně rád vidím překvapení a třeba týmy, které dlouho v lize nebyli vidět, tak se můžou ukázat, jak se bude dařit. 

Přeji všem hodně štětí,povedenou sezónu a pohodovou atmosféru.

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!