3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 44 Termín: 28.04.2024
Závěrečný limit
*ZÁVĚREČNÝ LIMIT: 44 ZÁPASŮ / DO 28. 4. 2024 *
Odehráno 93 % zákl. části
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ZLATÁ HOKEJKA 2.ETAPA - POSLEDNÍ ČÁST NOMINACE

Po delší době se vracíme zpět s anketou Zlatá hokejka. V prvních třech dílech druhé etapy (nominace)  jsme představili celkem 19 playerů Erastligy. Dnes si představíme poslední hráče, kterými uzavřeme druhou etapy ankety. Již ve třetí etapě dojde k shrnutí všech nominovaných a k hlasování.

20. czBaky

Když se řekne jméno Baky, každý si vybaví hned tým Vegas, nebo Hradce Králové. V NHL již působí pátou sezónu. Nejprve se uvedl v zámoří s týmem Dallas Stars, kde proběhla tzv. rozkoukávací sezóna. Po neúspěchu v Dallasu přišla nabídka z Vegas a hráč dostal obrovský impuls. Hned první sezónu v dresu Golden Knights se umístil na krásném 6. místě a až prohra v divizním finále mu ukončila sezónu. Ovšem tohle byl jen začátek. Následující ročníky ukazuje Vegas v čele s Bakym obrovský vzestup a daří se mu čím dál víc. Poslední ročník to jen potvrzuje a postup z druhého místa do playoff, to je opravdu veliký úspěch.

Další úspěchy zaznamenal Baky v české nejvyšší souteži. Ten největší úspěch je určitě titul s týmem Hradce. Krásné finále ELH a vítězství nad Třincem byl pro tohoto hráče určitě nezapomenutelné. Nesmíme opomenout úspěchy na mezinárodní úrovni. Z MS vlastní Baky už dvě zlaté medaile, jednu stříbrnou a jeden bronz. Hráč aktivně účastnil i World Cupu, odkud má také jednu zlatou medaili.


21. El_Jevo

Player s přezdívkou na dresu El_Jevo hraje v Erastu od 3.ročníku NHL. U žádného hráče nebyl snad vidět takový herní posun jako u něj. Jeho hlavní ligou je NHL a mezinárodní turnaje. V ELH ještě své sily neukázal, zato tu pravou sílu ukazuje právě v zámořské nejvyšší soutěži. Kariéru odstartoval s týmem Vancouver Canucks. V tomto kanadském městě působil jen jednu sezónu, která nedopadla úplně růžově. Po nevydařené první sezóně přišla zlomová nabidka z týmu Colorada. V týmu Avalanche se objevil v tomto hráči talent a dokonce v 5. ročníku NHL dotáhl tento tým na krásné 6.místo a jeho cesta skončila až ve finále palyoff, kde padl s týmem Flyers. El_Jevo po tomto finále playoff podepsal s týmem Flyers smlouvu na další ročník a snaží se pro tento tým obhájit Stanley Cup.

Co se týče mezinárodních soutěží, je držitelem bronzové medaile z MS 4.ročník. Na tento zápas vzpomíná zejména český tým, který právě s El_Jevem v utkání o 3.místo padnul silnou porážkou 1:7. Další úspěch zaznamenal na turnaji World Cup 3.ročník, kde vyhrál pro Švédsko stříbrnou medaili. Na zlatou medaili tento hráč stále čeká..


22. Zvolda_

Zvolda je silným fanouškem Oilers a v podstatě za ně hraje od začátku působení v Erastlize. Největší úspěch v NHL zaznamenal v 5.ročníku, kdy dotáhnul tým zatím nejdál a to do divizního finále. V evropském hokeji začal kariéru v ELH a v první jeho sezóně oblékal dres HC Olomouc. Po odehrané sezóně na Hané proběhl přesun z Olomouce do Brna. Pro tohoto hráče to byl návrat do rodného kraje a i přesto, že mezi těmito týmy vře velká rivalita, neváhal a smlouvu s KOmetou ihned podepsal.

Na mezinárodní scéně reprezentoval Kazachstán, Slovensko, Švédsko a právě s týmem Tre konor dokázal získat stříbrnou medaili, která je zatím jeho největším úspěchem v erastu.


23. Bagrid

Bagrid je jeden z hráčů, který hraje ErastLigu již řadu let. Tento hráč je největším soupeřem zejména v ELH. V české extralize obléká dres Třince. Je to takový erasťácký Varaďa. Od doby co tento tým trénuje, jsou Oceláři pro každého těžkým soupeřem. Bagrid pro Třinec vyhrál dva tituly a je jeden z nejlepších manažerů tohoto klubu. V zámoří stále na úspěch čeká. Poslední dvě sezóny obléká dres Floridy a největším úspěchem je divizní finále v playoff NHL. Bagrid se také účastnil dvou MS, na kterých se vždy dostal alespoň do čtvrtfinále.


 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!