3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 46 Termín: 17.09.2024
Závěrečný limit
LIMIT ZÁPASŮ PLAY-OFF (1. KOLO) 22.9.24
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ZPĚT V ČASE...

S pomalu blížícím se mezinárodním turnajem zavzpomináme do historie IIHF v ErastLize. Od doby co se liga zaměřila na NHL PS4, odehráli se tři ročníky MS a jeden ročník World Cupu. Největší tíhu zlata zatím drží Rusové. Sborná vybojovala zlato hned dvakrát a v následujícím ročníku bude útočit na zlatý hattrick. K prvnímu zlatu dovedl Rusy player Baky, jeden z adminů naší ligy. Výhrou ve finále s USA, překazil hráčům ze zámoří obhajobu zlata z předešlého ročníku. Spojené státy tenkrát koučoval LionMarttiny (RUS-USA, finále MS 2.ROČNÍK).

Druhé zlato pro Rusko vybojoval majitel ligy Kareiov, který se stal mistrem po druhé a v tuto chvíli kraluje v počtu získaných titulů. Na uktání Rusko-Švédsko, se všichni moc těšili. Ovšem takový průběh finálového zápasu nikdo nečekal. Kdo čekal mnoho branek v tomto utkání, musel být zklamán. Hlavní hvězdou tohoto finále byl ruský brankář Andrei Vasilevskiy, který pochydal všech 15 střel a tým Švédska vynuloval. Zápas rozhodnul v 1. třetině Rus Evgeny Kuznetsov a rudá mašina mohla slavit obhájení titulu (RUS-SWE, finále MS 3.ROČNÍK).

Kdo stále čeká na medaili u nás v lize, je český tým.. Český národní tým se dostal nejvýš do čtvrfinále. Na posledním MS nepoustoupil ani ze základní skupiny. Doufejme, že alespoň u nás v lize zaznamená český výběr konečně nějaký úspěch!


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!