3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 46 Termín: 17.09.2024
Závěrečný limit
LIMIT ZÁPASŮ PLAY-OFF (1. KOLO) 22.9.24
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - WORLD CUP (2.ROČNÍK): ČTVRTFINÁLE

World Cup včerejším dnem uzavřel základní část turnaje. Základní část proběhla výborně a aktivita zúčastněných se nemůže zapřít. Bodově nejlíp dopadlo Česko a Finsko. Překvapivě se těmto evropským nároďákům dařilo lépe, než těm ze zámoří. Kanaďané zaváhali sice jen jednou a to právě proti Finům, ovšem to je stálo prvenství ve skupině. Mnohem hůř dopadl překvěpivě tým USA. Pro Američany byl tento ročník opravdu spíše noční můra. V posledním utkání nikdo netušil, že USA zastaví právě Lotyšsko v cestě do vyřazovací části. Každý mohl čekat jasný válec, ale opak byl pravdou. Latyšsko přestřílelo USA 17:12 a rozhodla pouze jedna branka, kterou vsítil v polovině utkání Balcers Rudolf, lotyšský hrdina! Famozní výkon předvedl i brankář Elvis Merzlikins.Statistika skóre USA  3:9 mluví bohužel za vše.

WORLD CUP 2. ROČNÍK, ČTVRTFINÁLE

ČESKO - LOTYŠSKO

Český tým může konečně prolomit čtvrtfinálovou smůlu! Stačí vyřadit tým Lotyšska a náš národní tým bude bojovat konečně o medaile. Lotyši na turnaji působí sebejistě a nikde není psáno, že by nemohli zopakovat zápas jako s USA.

ŠVÝCARSKO - NĚMECKO

Švýcaři na turnaji předvádí velmi kvalitní výkony a podle statistik jdou do tohoto zápasu jako favorité. Bude to velmi vyrovnaný duel. Němci určitě jen tak nic nepustí.

KANADA - RUSKO

Pořádná bitva proběhne zde! Kanada si na domácím turnaji nemůže dovolit vyřazení. Nepostup obou zámořských týmů, by byla už opravdová facka pro tuto hokejovou velmoc plných hvězd. Rusové to budou mít těžké, ale mají co nabídnout a v tomto utkání půjde o každý centimentr na ledě. Tento zápas je zároveň odvetou z minulého ročníku. Tenkrát Kanada vyhrála vysoko 12:4.

FINSKO - ŠVÉDSKO

Severské DERBY! I tato dvojice má svoji historií v Erast. Finové okusili porážku ve čtvrtfinále od svých sousedů na MS 1. Ročník. Jak zápas probíhal se můžete podívat zde - (SWE-FIN, čtvrtfinále MS 1.ROČNÍK). Finové jsou na tom stejně jako český tým. Na svůj první postup do semifinále stále čeká. Postup a výhra nad Švédskem, by znamanalo pro tuto zemi obrovský úspěch. Jde o všechno!

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!