3. Mini-limit zápasů
Max. zápasů: 46 Termín: 17.09.2024
Závěrečný limit
LIMIT ZÁPASŮ PLAY-OFF (1. KOLO) 22.9.24
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - Extraliga vstupuje do vyřazovacích bojů!

Základní část pátého ročníku Extraligy ledního hokeje došla svého konce a po tuhých bojích známe tedy i finální umíštění týmů a všechny postupující do PLAY OFF: 

Z desáté pozice do PLAY OFF postupuje po závěrečném maratonu Zvolda a jeho Kometa Brno. Zvolda pečetil svůj postup v posledních zápasech a nakonec s 51 body o jeden bod přeskočil Bamburinha a Mladou Boleslav. O 5 bodů více pak posbíral Markus s Libercem a umístil se tak na devátém místě. Liberecký Adam Musil se také s 51 body umístil nejvýše v kanadském bodování mezi čtyřmi týmy postupujícími do předkola. Osmou příčku zaujal zkušený slovenský GM SSCMichael a jeho nováček soutěže Motor České Budějovice a předkolovou čtyřku uzavírá Kareiov a jeho Sparta. Tyto týmy se spolu utkají v osmifinále a doplní tak prvích šest týmů, které se probojovaly rovnou do čtvrtfinále.

Na šesté pozici ustanul s týmem Vítkovic renario s 95 body a pouze o jeden bod více pak získal LionMarrtiny, který tedy vybojoval pátou příčku. Milým překvapením je fildapes, který s outsidery z Pardubic vybojoval čtvrtou příčku, přičemž posbíral úctyhodných 109 bodů. A zásluhy jsou opravdu především týmové, jak lze vyčíst ze statistik. Pouze jeden pardubický hráč figuruje v TOP20, a sice Michal Vondrka. 

První tři týmy ovšem zcela utekly zbytku ligy a sami mezi sebou měli rozdíl pouhého jednoho bodu! ''Nejhůře'' z této trojice vyšel conky s Olomoucí, a to s úžasnými 129 body! Nejlepším střelcem se stal Vilem Burián, který nasázel 36 branek a umístil se na šestém místě v tabulce střelců. Druhé místo obsadil Baky a jeho už tradiční Mountfield Hradec Králové se 130 body! Navíc nedal soupeřovým hráčům mnoho šancí a v kanadském bodování obsadil všech pět prvních míst, přičemž nejlépe bodujícím hráčem se stal Petr Koukal s 38 góly a 48 asistencemi! 

Vítěz Prezidentského poháru však může být pouze jeden a tím se po dlouhé základní části nestal nikdo jiný, než Třinecký rodák Bagrid, který vede tým ze svého rodného města. Získal sice stejně bodů jako Baky, ovšem vzájemné zápasy rozhodly v prospěch Bagrida. Za celý admin team Bagridovi gratuluji! 



V tuto chvíli je již předkolo spuštěno a boje o titul české nejvyšší hokejové ligy mohou započít. Mně nezbývá nic, než popřát všem účastníkům hodně štěstí v těchto bojích a především mnoho zábavy - proto to taky hrajeme! 
 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!