Mini-limit zápasů
Max. zápasů: Termín:
Závěrečný limit
*Osemfinále DO 7. 5. 2024 *
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - EXTRALIGA v číslech!

Buďte zdrávi, všichni hokejoví fanatici! První ročník ELH je za námi, vítězové slaví a poražení tvrdě trénují. Pojďme si shrnout, jak si vedly týmy podle statistických údajů. 

 

Začněme jednou z nejdůležitějších statistik, a sice vstřelenými góly! Nejvíce, tedy 198, jich nastřílel PetrLeeH a jeho Indiáni. Chybělo málo k pokoření hranice dvou set gólů a tento hráč se ji bohužel v příští sezóně překonat nepokusí. Přejeme hodně štěstí a úspěchů v osobním životě!

A co je potřeba k drtivé většině gólů? Samozřejmě střela! V těch celkem suveréně vítězí letošní vítěž Bagrid. Na branku vyslal puk celkem 1521 krát! Nakonec se dostřílel až k mistrovskému titulu. 

Tyto dvě úvodní statistiky se přímo pojí další koeficientem počet vstřelených branek / počet střel na bránu. Této statistice vévodí opět Plzeň a PetrLeeH, s úspěšností střelby 20.48%! 

Hokej je oblíbeným sportem ve většině světa a jedním z hlavních důvodů je jeho tvrdost. Všichni milují 100 kilové borce, kteří do sebe vráží v plné rychlosti, rozbíjí plexisklo a lítají po ledě. A to bude další statistika - hity! Nejtvrdším týmem byli bez konkurence Piráti Chomutov a Miris14. Svého soupeře poslali k ledu 775 krát. Co se taky dá od pirátů čekat, že? :)

 

*Statistiky vychází ze základní části
**Ostatní statistiky vzhledem k rozdílnosti zápisu nejsou objektivní, tudíž nejsou započítány

Redakce ERAST!

 


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!