Mini-limit zápasů
Max. zápasů: Termín:
Závěrečný limit
*Osemfinále DO 7. 5. 2024 *
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - EXTRALIGA: ZAHÁJENÍ XVII. SEZÓNY

Zahajujeme XVII. sezónu české extraligy, do které v tuto chvíli nastoupí dvanáct erasťáků! Všechny týmy jsou obsazeny, jen České Budějovice a Karlovy Vary hledají stále manažera. Moc času už jim nezbývá, jelikož se sezóna za chvíli rozběhne a tak to vypadá, že tyto týmy se letošního ročníku nezúčastní.

HC SPARTA PRAHA

Spartu povede již tradiční manažer tohoto klubu Kareiov1913. Už dlouho tento kvalitní mančaft čeká na větší úspěch.. Naposledy se sparťani mohli radovat ve třetím ročníku ELH a to už je nějaká doba..

 

HC DYNAMO PARDUBICE

Město perníku povede taktéž stejný manažer a tím je Marekseznam. Je to velký oblíbenec Dynama a na ledě se začíná taky více dařit. Uvidíme, jak sedne Markovi nastávající ročník.

 

HC KOMETA BRNO

Největší přestup se odehrál zřejmě u tohoto moravského klubu. Komety se nyní ujal několikanásobný mistr ELH! Bagrid zaznamenal řadu titulů za Oceláře Třinec a pro Kometu je tento manažer obrovskou posilu. Naposledy Brno vyhrálo ELH 15. ročník a celkem má na kontě tři tituly.

 

HC OCELÁŘI TŘINEC

U týmu HC Oceláři Třinec se nekonají žádné změny. Roli manažera tohoto týmu zastává stále Sanky99. V předešlé sezóně Sanky obsadil 8. místo a je to takový ten ,,zlatý střed“.

 

HC OLOMOUC

Hanáky měl původně vést manažer Shepp_CZE, ale ten bohužel naši ligu opustil z minuty na minutu. Chvíli to vypadalo s hanáckym klubem bídně, ale nakonec se jich na poslední chvíli ujal admin Erast-Ligy Pajtor1. Pajtor se vrací do ELH po třech sezónách odpočinku, kdy ještě hrál za Spartu.

 

HC ŠKODA PLZĚŇ

Po dlouhé době se škodováci vrací k původnímu vedení. Lion oůsobil už ve více týmech jako například Verva Litvínov, nebo Hradec Králové.. Ale nejvíce toho odehrál v dresu Plzně. Nyní se stará škola vrací do tohoto týmu a snad třeba konečně tento klub urve v Erast nějaký úspěch. Do této chvíle Plzeň zaznamenala největší úspěch v první sezóně ELH, kdy vyhrála cenu Pohár prezidenta ČSLH (vítěz základní části). Tenkrát tým koučoval PetrLeeH. Výborný hráč, s dobrým srdcem..

 

HC VERVA LITVÍNOV

S Litvínovem to nevypadalo také růžově, ale nakonec se týmu ujal štamgast ligy Taboracek! Litvínov docela zbrojí oproti dřívějším ročníkům a po vydání nové hry NHL24, se bude jednat určitě o velmi slušný kádr.

 

HC VÍTKOVICE RIDERA

Marcusoov vedl tým Vítkovic i v minulém ročníku, kdy dovedl svůj kádr do čtvrtfinálového kola. Tam bohužel narazil na Rytíře z Kladna, později finalisty play-off. Nyní začíná nová sezóna a jede se od nuly. Uvidíme, zda tým Vítkovic dokáže své statistiky ještě v Erast vylepšit a třeba zajistit historicky první úspěch v naší online lize.

 

BK MLADÁ BOLESLAV

Mladou Boleslav minulý ročník vedl Bagrid. Očekával se veliký úspěch v tomto klubu, jelikož Bagrid je zkušený player ELH. Nakonec se boleslavská cesta za titulem zadrhla v semifinále s Libercem, který nakonec celý ročník vyhrál. Nyní Boleslav vsadila na novou krev a povede jí nováček Erastu Masliak131313. Je to první sezóna tohoto manažera v ELH a my mu přejeme mnoho úspěchů a pevné nervy do zápasů!

 

MOUNTFIELD HRADEC KRÁLOVÉ

Hradec Králové získal obrovskou posilu a tou je manažer Maikelos379! Tento manažer nyní v NHL poráží, na koho narazí a drží si skvělou formu. Tato raketa bude nyní působit i v Hradci Králové. Vypadá to, že se blíží na lepší časy tomuto klubu a třeba naváže na zlatou éru, ještě za manažera Bakyho.

 

RYTÍŘI KLADNO

Finalista z loňského ročníku! Jen o chlup utekl druhý titul Kladna.. Naposledy Jágrovi svěřenci vyhráli 13. ročník ELH a od té doby na podobný úspěch stále fanoušci Kladna čekají. Nyní Rytíři změnili manažera a týmu se bude věnovat Jiras69. Kladnou určitě nebude patřit mezi žádné otloukánky…

 

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

Obhájci titulu, tentokrát v čele s manažerem Řízkem. Nováček ligy hned jako úvodní sezónu, okusí tíhu mistra ligy. Laťka je nastavená dosti vysoko a Řízka nečeká žádný lehký úkol.


Přejeme všem účastníkům mnoho úspěchů v nastávající sezóně a lehce splněné limity zápasů!


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!