Mini-limit zápasů
Max. zápasů: Termín:
Závěrečný limit
*Štvrťfinále DO 15. 5. 2024 *
Odehráno 0 % play-off
Hráčská sekce
Platforma
Channels
Online uživatelé:

Novinky - ZLATÁ HOKEJKA 2.ETAPA - PŘEDPOSLEDNÍ DÍL DRUHÉ ETAPY

V předposledním díle druhé etapy, se budeme věnovat spíše nováčkům. Do uzavření druhé etapy nám zbývá představit zbývajících 8 hráčů, kteří byli nominovaní do ankety Zlatá hokejka. Z těchto osmi hráčů se dnes můžeme zaměřit na čtveřici našich nováčků.

Maserak7

Maserak tráví v Erastu již druhou sezónu. Kariéru zahájil v týmu Los Angeles Knights. S L.A. zakončil svůj premiérový ročník 24. místem. Pro druhé největší město Kalifornie a pro tohoto nováčka to nebyl vůbec špatný výsledek. Nyní tento hráč obléká dres Canucks a vypadá to i na postup do playoff.


Eddydye

První z bratrů Labojových.. Eddydye se přihlásil do ligy zároveň se svým bratrem a působí v lize velmi příjemným dojmem. Hned od začátku jde vidět, že tito kluci do naší party zapadli a mít takové hráče v lize je opravdu radost. Eddydye zahájil působení v Erast s týmem Columbus Blue Jackets, který dotáhl na krásnou 19. pozici. Nyní tento manažer koučuje Boston Bruins, jeho oblíbený tým. Výsledky by si tento klub představoval určitě lepší, snad si to ještě sedne vše a medvědi zabojují o playoff. Tento player hraje aktivně i českou extraligu. V ELH obléka dres Vítkovic, kde usiluje o postup do předkola playoff. Hráče jsme mohli zahlednout i na posledním ročníku na střídačce Švédska. Bohužel se severským týmem padl ve čtvrtfinále s USA.


Laboj61

A tady máme druhého člena s příjmením Laboj. Oba kluci vlastní opravdu silné kluby. Laboj61 je nyní manažerem Pittsburgu Penguins. Za tučnáky hraje první sezónu a oproti bratrovi to vypadá, že se tučňáci podívají do vyřazovacích bojů v playoff. Cesta tohoto hráče ovšem začala úplně jinde. První sezónu v naší lize odehrál za tým San Jose Sharks. Dále aktivně hraje za Mladou Boleslav v ELH, kde to nevypadá úplně nejlíp. Mladá Boleslav je silný tým a poslední pozice je pro tento klub obrovským vykřičníkem. Hráč se účastnil i Světového poháru a bojoval za tým USA, který dotáhl až do zápasu o bronz. Bohužel ten poslední krůček k bronzové medaili chyběl a v zápase o medaili padl s Českem. I tam je čtvrté místo veliký úspěch pro hráče, nominovaného do kategorie ,,Nejlepší nováček ligy,,.


Bamburinho

Bamburinho alias Ronaldinho.. Tento player je evidentně obrovský milovník sportovních her. Nejen, že aktivně hraje ligu u nás, ale je to i velký fanoušek Fify, ve které už získal taky pár trofejí. Bamburinho má za sebou psůobení v týmu Red Wings, které dotáhl i do prvního kola playoff. Nyní hráč působí v Minnesotě, kde by možná očekával lepší výsledky. Obrovský úspěch zaznamenal tento hráč v druhém ročníku Světového poháru. Z tohoto turnaje si hráč přivezl krásnou stříbrnou medaili s týmem Kanady.


Musíte být prihlášen, aby jste mohli číst a přidávat komentáře!